Het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) biedt liesbreukbehandeling op twee locaties: in CWZ Nijmegen en in Sanavisie aan de Hoogveldseweg in Mill. Dit is een prettige locatie voor mensen in Noordoost Brabant en Noord Limburg.

Woont u in de buurt van Mill, dan kan de behandeling dicht bij huis plaatsvinden. Parkeren is er geen probleem. En natuurlijk voeren we de behandeling uit volgens de vertrouwde medische standaard van CWZ. Het is ziekenhuiszorg en dus verzekerd.

Veel kennis en ervaring

Een liesbreuk komt veel voor. Zowel bij volwassenen als kinderen. Soms kun je het even aankijken. Maar als de breuk te groot wordt en er pijn is, is een operatie nodig. Onze chirurgen behandelen jaarlijks zo’n 500 liesbreuken. Soms kun je het even aankijken. Maar als de breuk groter – en dan vaak ook pijnlijker – wordt, is een operatie nodig. Een kijkoperatie (laparoscopie) is vaak een goede keus. Meestal vereist een breuk geen spoedoperatie. U kunt er dan mee wachten tot de operatie u het beste uitkomt. We bepalen de operatiedatum samen met u.

Na de ingreep

Wat een opluchting na de ingreep! U heeft geen last meer van die bult in uw lies. En u kunt weer zonder pijn bewegen. Patiënten noemen de persoonlijke benadering in Mill. Een ander pluspunt is de snelheid: een paar uur later bent u alweer thuis. Bespreek de verwijzing naar het CWZ-liesbreukencentrum in Mill met uw huisarts.

Kijk op www.cwz.nl/liesbreuk.