Cameraman Pieter Smits en Frank Peters gingen samen met Corné Kremers van de Lokale Omroep Mill op bezoek bij de 10 genomineerde ondernemers voor de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016.

Deze filmpjes zijn komende week ook via L.O.M. TV te zien. Maar nu al kunt u ze hier op inmill.nl bekijken en zo meer te weten komen over hun nominatie en werkzaamheden.

Volgende week vrijdag 18 november zal de winnaar bekend gemaakt worden. Dat zal gebeuren tussen 15.00 uur en 16.00 uur. Die dag is er bij de Lokale Omroep Mill van 09.00 uur tot 17.00 uur ook een speciaal radioprogramma bij de Lokale Omroep Mill in het kader van de Nationale Dag van de ondernemer.

Tijdens die uitzending zal dan ook bekend worden wie zich winnaar van de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2016 mag noemen. Tot die tijd kunt u hier op inmill.nl elke 24 uur uw stem uitbrengen op uw favoriete ondernemer. Naast deze poll zullen ook 7 andere juryleden zich over de vraag buigen, wie zou deze Ondernemersprijs moeten winnen. De poll is hierbij het achtste jurylid.

Molen van Mill

Kasteel Tongelaar Mill

Maarten Manders de echte bakker Mill

Autobedrijf Bram Schreven Mill

Café Difference Sint Hubert

Café Libre Mill

Chris van Hout meubel en interieurbouw Mill

Fiore uitvaartzorg Sint Hubert

Friet van ons Riek Mill

Berends Bloemsierkunst Mill