Any Tyme Snackbar De Keizer aan de Kerkstraat 35 - 37 in Mill behoort tot de beste cafetaria’s van Nederland. Het bedrijf is afgelopen maandag bij de jaarlijkse AnyTyme verkiezing van het jaar 2016/2017 eerste geworden. In 2015 waren ze tweede en in 2014 derde.

Met behulp van vakkundige mystery guests die hun sporen in de fastservice branche hebben verdiend, hebben ze alle 83 AnyTyme cafetaria’s bezocht en beoordeeld. Daarbij is gekeken door het oog van de kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor een gast aantrekkelijk maken. Beoordeeld zijn de zaken als smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteit, hygiëne, verantwoord frituren en totale uitstraling van het bedrijf.

Snackbar de Keizer heeft 6 jaar geleden voor een totaal nieuw concept gekozen. Het Any Tyme concept. Dit is een formule van Hanos Nederland. Een van de grote krachten van Any Tyme De Keizer is het aantal zitplaatsen en het terras waar heerlijke menu’s, hamburgers, friet, snacks en een zeer ruim assortiment broodjes geserveerd en/of meegenomen worden. Dit allemaal van kwaliteitsproducten, maar ook het hele jaar door vers softijs en milkshakes.
Any Tyme De Keizer Ineke - Broer en medewerkers zijn dan ook zeer vereerd met dit heugelijke feit.