Stichting Activiteiten Mill (SAM) heeft onlangs het initiatief genomen om onder de naam “Helpende handen” een vrijwilligerspool in de gemeente Mill en Sint Hubert op te zetten.

Iedereen die op incidentele wijze zijn of haar hulp wil verlenen bij niet-commerciële activiteiten wordt opgeroepen zich hiervoor aan te melden. Vervolgens kunnen organisaties van activiteiten in de gemeente Mill en Sint Hubert die nog op zoek zijn naar vrijwilligers een beroep doen op deze vrijwilligerspool. Uiteraard is iedereen vrij al dan niet in te gaan op het verzoek om als vrijwilliger bij het betreffende evenement actief te zijn.

Het opzetten van de vrijwilligerspool “Helpende handen” is voortgekomen uit de eigen activiteiten die SAM organiseert. Men merkt dat veel mensen geen tijd en zin hebben structureel tijd te steken in bestuursfuncties, maar wel graag een helpende hand toe willen steken om taken te verzorgen bij de voorbereiding of uitvoering bij activiteiten en evenementen. Denk dan aan werkzaamheden als opbouwen, opruimen of toezicht tijdens de activiteit zelf.

Iedereen kan zich aanmelden voor deze vrijwilligerspool, of men nu 1 uur per jaar tijd heeft of wellicht vaker. Hoe meer vrijwilligers zich aanmelden voor “Helpende handen” hoe makkelijker en beter activiteiten en evenementen in onze gemeente georganiseerd kunnen worden.

Zijn uw gegevens opgenomen in de database, dan krijgt u een mailtje zodra er een verzoek van een organisator is ontvangen bij Stichting Activiteiten Mill. In de mail die u krijgt staat voor welke taak of taken vrijwilligers gezocht worden, de verwachte tijd en eventuele bijzonderheden. Het is vervolgens aan u zelf of u aan dit verzoek gehoor geeft.

Belangstelling?

Geef dan uw gegevens door aan SAM via: 0485 - 32 56 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten en initiatieven van Stichting Activiteiten Mill de website www.beleefhetinmill.nl.