De leden en achterban van Algemeen Belang '90 vergaderen regelmatig in de verschillende gemeenschap accommodaties in onze gemeente. Op zaterdag 29 oktober heeft AB’90 de vergaderzaal omgeruild voor de fiets en hebben een rit gemaakt door Mill-west en Mill - centrum en onderweg op een aantal plekken gestopt om met elkaar te bespreken wat er goed gaat en-of we mogelijkheden zien voor verbetering.

Er werd op een tiental locaties in Mill – west en centrum gestopt voor discussie over wat gaat goed en wat kan beter. De stop bij de oude van Hout fabriek genereerde bracht ons op wonen en jongeren, dit markante gebouw staat al enige tijd leeg en ziet er mede door de dicht getimmerde ramen niet (meer) zo fraai uit.. het is erg jammer dat dit gebouw op dit moment geen bestemming heeft... zou dit gebouw mogelijk een geschikte plek zijn of kunnen worden om voor onze jongeren op een betaalbare manier woonruimte te creëren eventueel in combinatie met een opstartende onderneming? De eigenaar van dit pand (gevestigd buiten Mill) zal door eventuele interesse van potentiele huurders tot actie worden aangezet om iets met dit leegstaande pand te gaan ondernemen.

Het Woondebat is goed moment om dit soort wensen te laten horen!

Op donderdag 24 november organiseert een werkgroep van de gemeenteraad een informatieavond over wonen met als doel relevante informatie bieden over de mogelijkheden en nog belangrijker het ophalen van (woon) wensen en behoeften onder jongeren. Kom dus ook 24 november naar Myllesweerd en laat weten waar jij behoefte aan hebt of kansen ziet voor wonen in onze gemeente.

AB’90 op de fiets wordt vervolgd!

Het vergaderen op de fiets is goed bevallen en heeft een aantal ideeën opgeleverd die AB'90 mee zal nemen naar de gemeenteraad. Het vergaderen op de fiets zet AB’90 door, voor elke kern wordt een route gepland dus heeft u een suggestie voor een bijzondere plek laat het ons daarom graag weten!

Erik Rietveld, Algemeen Belang '90