De dienstregelingen van Arriva in Mill worden per 11 december voor diverse gebruikers van deze busdiensten erg nadelig aangepast. Dat melden diverse jongeren via Facebook.

Vooral degene die naar Uden moeten en vanuit daar verder reizen voor werk of school is de nieuwe regeling reden een klacht in te dienen. Ook dat er nog steeds maar een bus rijdt om het uur is voor gebruikers alles behalve handig.

Onderstaande mail stuurden enkele jongeren naar Arriva:

Goedemorgen Arriva,

Wij zitten momenteel in de bus en we zitten de nieuwe dienstregeling van lijn 91 van Cuijk naar Uden (tussen Mill) eens te bekijken. Helaas valt dit wel héél erg tegen...
De bus van Uden naar Mill vertrekt voortaan om 13:32, 14:32, 15:32, 16:32, waardoor bijna niemand die in Veghel of Eindhoven op school zit de bus kan halen. Daar vertrekken ze namelijk als je om half.. uit bent op school om 26 of 34. Hierdoor is een bus van 14:32, 15:32, 16:32 niet te halen!
Aangezien hij ook wéér om het uur gaat, moeten we hiermee dus alweer een uur wachten op het busstation...
Ook de vertrektijden vanuit Mill naar uden smorgens zijn niet beter geworden. Om 6:59, 7:59 en 9:04. Dit wil dus zeggen dat als we naar school in Veghel of Eindhoven moeten, en om 8:30 moeten beginnen, de bus al van 6:59 moeten hebben. Dit is dus een ruim uur wachten op school! De bus van 7:59 sluit namelijk niet aan, dan zijn we te laat.

Reactie Arriva

Vanaf Cuijk Station gaat lijn 91 doorrijden naar het Merlet College. De vertrektijden schuiven ongeveer een half uur. Lijn 91 sluit dan goed aan op de lestijden van het Merlet. De aansluitingen op de trein bij Cuijk Station verbeteren, zowel richting Nijmegen als richting Venlo is nu een goede aansluiting. Wat jammer om te horen dat het je tegenvalt! De dienstregeling is in principe definitief, maar wordt na ingang op 11 december wel gemonitord en indien mogelijk aangepast.