Tuincentrum de Zwaan in Odiliapeel is weer uitermate sfeervol aangekleed voor de komende kerstperiode.

Tuincentrum de Zwaan in Odiliapeel is er weer klaar voor. De komende periode is de tijd om het in en om het huis gezellig in te richten voor de feestdagen. En daarvoor kunt u zeker slagen, het assortiment de kwaliteit en natuurlijk de service zijn dan ook de belangrijkste troeven van dit tuincentrum gelegen aan de rondweg richting Uden.

Er is in het tuincentrum weer van alles om de mensen de komende dagen te voorzien van alle benodigdheden om huis en tuin aan te kleden voor de komende kerstperiode. Er zijn dan ook hele mooie bijzondere kerstartikelen en sfeer producten die men niet overal kan vinden. Vooral de producten van Brynxz en Ptmd zijn vanwege hun uitstraling zeer gewild. Ook snijbloemen, kerstgroen en hobbymaterialen vinden gretig aftrek. Voor de mensen die zelf aan de slag willen om een kerststuk te maken kunnen bij de Zwaan zeker slagen. Hun bloembindsters maken desgewenst kerststukken en mooie kerstboeketten op bestelling en kunnen ook adviseren bij de aankleding van het huis. Voor kerstbomen blijft dit jaar de Nordman-den nog steeds populair omdat deze boom wat naaldvaster en zachter van naald is. Ook de traditionele kerstdennen heeft tuincentrum de Zwaan volop op voorraad. Kerstdennen worden desgewenst natuurlijk ook gratis ingepakt.

U vindt er ook een groot assortiment kerst ledverlichting, voor binnen én buiten, Topper dit jaar is de buitenverlichting op batterijen en een timer.

Tuincentrum de Zwaan is de komende periode alle zondagen open tot aan de kerst van 12.00 tot 17.00 uur.

Tuincentrum de Zwaan
Oudedijk 2b
5409 AC Odiliapeel
0413 - 27 26 53
www.tuincentrumdezwaan.nl