Gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert is zaterdag 24 december t/m zondag 1 januari 2017 gesloten.

Wel open voor bloedprikken / Ontmoetingscentrum De Schakel

U kunt wel gebruik maken van het bloedprikken op donderdag 29 december van 8.50 - 9.10 uur. Ook is Gemeenschapshuis De Jachthoorn geopend voor Ontmoetingscentrum De Schakel op vrijdag 30 december van 10.00 - 12.00 uur.

Beschikbaarheid gymzaal in januari

In de week van 2 tot en met 6 januari 2017 vinden er werkzaamheden plaats in de gymzaal. Daardoor kan de gymzaal niet gebruikt worden tot en met 6 januari 2017 17.00 uur. Als het mee zit zijn de werkzaamheden eerder afgerond, dus wil je eerder die week graag gebruik maken van de gymzaal, neem dan t.z.t. contact op met de beheerder of dat mogelijk is. Later in januari, vanaf woensdagmiddag 18 januari tot en met zondag 22 januari, kan de gymzaal niet gebruikt worden vanwege de pronkzittingen.

Dorpsfeest

Het dorpsfeest op 27 april 2017 krijgt vorm. We hebben al enthousiaste ideeën gekregen van verenigingen. Heb je als vereniging nog geen idee aangemeld, of weet je niet goed welke mogelijkheden er zijn voor jouw vereniging, neem contact met ons op! Ook voor overige suggesties voor het dorpsfeest vinden we het fijn dat je contact met ons opneemt.

Wij wensen iedereen prettige feestdagen en heten jullie ook in het nieuwe jaar weer van harte welkom in De Jachthoorn.

Bestuur, beheerders en vrijwilligers van gemeenschapshuis De Jachthoorn