Op 19 december jongst leden bestond Wijkraad Mill-West al weer 2 jaar. Twee jaar waarin het bestuur van de wijkraad met veel plezier op terug kijkt en met vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

De Huiskamer, de Mill Alert app, het speelterrein op de locatie van de voormalige Leeuwerikschool, maar ook nieuws rondom de geruchten van de opvang van vluchtelingen, de komst van de F35 en openbare veiligheid in uw straat. Zo maar een greep uit de projecten en zaken waar de Wijkraad Mill-West zich de afgelopen twee jaar mee bezig heeft gehouden.

Ook voor de toekomst staan er nog veel mooie projecten en uitdagingen ons binnen Mill-West te wachten. U kunt hierbij denken aan groenvoorzieningen in uw straat, verkeersveiligheid en parkeerproblematiek, voorzieningen voor ouderen of minder validen of de oprichting van de kinderboerderij. Projecten waar wij als Wijkraad ons met veel enthousiasme en plezier voor in zullen zetten. Wij hopen ook in de toekomst op uw steun en medewerking als wijkbewoner te kunnen rekenen.

Na twee jaar heeft Diny van der Linden afscheid genomen van haar taak als bestuurslid binnen de Wijkraad. Twee jaar heeft Diny zich ingezet voor het wel en wee in Mill-West. Wij willen via deze weg dan ook Diny nogmaals bedanken voor het inzet.

Als Wijkraad zijn we altijd op zoek naar versterking en verbreding van het bestuur. Iets voor u? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., kijk op onze website www.wijkraadmillwest.nl of volg ons op Facebook.