Al jarenlang is Boerderijwinkel Verdaasdonk aan de Stevensbeekseweg in Sint Anthonis een begrip in de regio. Ze staan ook wekelijks in Mill met een eigen marktkraam.

Maar vanaf dinsdag 14 februari kan iedereen ook in hun boerderijwinkel aan de Markt in Mill terecht voor heerlijke verse groenten en vers fruit. Zij nemen hun intrek in het nieuwe onlangs gebouwde pand.

Van oorsprong richt de familie Verdaasdonk zich op de teelt van de vollegrondsgroenten aardbeien en asperges. Vanzelfsprekend zijn deze producten tijdens de seizoenen verkrijgbaar in de boerderijwinkel. Vers van het land. U kunt bij de boerderijwinkel terecht voor een veelzijdig assortiment aan groenten en fruit, zelfgemaakte salades, Beemsterkaas, zuivelproducten, fruitschalen en cadeauverpakkingen. Geheel samengesteld naar uw wensen en uiteraard dagvers!

Naast de boerderijwinkel in Sint Anthonis, Cuijk en Mill, staat IKGAVOORVERS.NL wekelijks met een marktkraam in Overloon, Vierlingsbeek en Wanroij.

De Boerderijwinkel is vanaf 14 februari elke maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 08.00 uur tot 16.00 uur. www.ikgavoorvers.nl