Foto: Cockie Kremers

Donderdagavond 19 januari organiseerde het Ondernemers Collectief Mill in ’t Lagerhuis haar jaarvergadering. Naast een terugblik op 2016 gaf OCMill voorzitter René Schipperheijn ook een toelichting op de vele plannen in 2017 en de toekomst van OCMill.

René benadrukte dat vooral door samenwerking ondernemend gemeente Mill op de kaart te zetten is. Hij hoopte dan ook dat nog meer ondernemers zich aan wilden sluiten bij het Ondernemers collectief om zo nog meer zaken te kunnen organiseren, coördineren en initiëren. OCMill heeft op dit moment 90 leden.

Bedankje

Daarnaast werd Cees Berends officieel bedankt voor zijn jaren lange inzet voor ondernemers in het algemeen en OCMill in het bijzonder. Cees was ruim 40-jaar geleden al betrokken bij de oprichting van de Ondernemers Vereniging Mill, was vele jaren voorzitter en mede-initiatiefnemer van de oprichting van OCMill. In zijn bedankwoordje complimenteerde Cees het bestuur met de vele activiteiten, de groei van OCMill en gaf hij de aanwezige ondernemers de tip mee de handen flink uit de mouwen te steken. “Ik ben blij veel jeugdige ondernemers te zien en onderschrijf de mening van René, enerzijds moet je zelf hard werken om een gezond bedrijf op te zetten en anderzijds ook samenwerken om verder te komen.”

Meer

Op www.ocmill.nl is meer informatie te vinden over het Ondernemers Collectief Mill. Ook is er een eigen Facebookpagina actief. Ook door te bellen met 0485 - 32 56 34 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is contact opnemen met het OCMill mogelijk.