Sinds begin januari heeft Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat in Mill een nieuwe kaart. Hiermee kunnen Francien en Jack Rooijakkers nog beter voldoen aan de wensen van de gasten.

Naast deze kaart blijven ook alle zaken als diners voor groepen, recepties en besloten feesten mogelijk.

Eetcafé

Sinds 2001 is Grandcafé ’t Centrum in Mill niet alleen een gezellig café en restaurant, maar ook introduceerde Francien en Jack toen het eetcafé. “In dat jaar hebben we de zaak grondig verbouwd en stopten we met het hotel,” vertelt Jack. “Met het eetcafé wilden we naast het restaurant ook mensen bedienen die niet lang wilde tafelen, maar alleen een hoofdgerecht wilde bestellen en dat voor een aantrekkelijk bedrag. We merkten al snel dat dit enorm goed werd ontvangen. Het restaurantgedeelte hielden we gescheiden van de tafels voor het eetcafé. Maar steeds meer is er zoveel belangstelling, dat we ook tafels van het restaurant als eetcafé gingen gebruiken.”

Restaurant

“We hadden 2 verschillende kaarten,” vertelt Francien. “Een kaart voor het eetcafé en een andere uitgebreidere kaart voor het restaurant. Veel van onze vaste gasten kennen deze 2 kaarten en regelmatig vroeg men in het eetcafé naar gerechten op de restaurantkaart en andersom.” Vaak kon Jack in de keuken voldoen aan de wensen, maar soms was dat ook lastiger. Jack: “We hebben een tijdje nagedacht over hoe we nu het beste konden voldoen aan de wensen van onze gasten en dat is gelukt. Sinds begin dit jaar hebben we daarom een nieuwe kaart met alle bekende en vertrouwde gerechten, maar met ook wat extra’s.”

Nieuwe kaart

In Grandcafé ’t Centrum wordt vanaf nu 1 kaart gebruikt. Francien: “Onze gasten kunnen nog steeds kiezen zoals in het eetcafé voor bijvoorbeeld alleen een hoofdmenu, maar ook meerdere gangen zoals in het restaurant is uiteraard mogelijk. Daarnaast bieden we buiten de kaart om extra gerechten aan.” Hierbij kan men denken aan gerechten met seizoen producten. Jack: “Denk aan asperges en in de herfst en wintertijd aan stoofpotjes en hazenpeper. Maar dit kan ook per dag verschillen, deze extra gerechten staan niet op de vaste kaart, maar bieden we los aan.”

Anders

“Voor de meeste gasten is er eigenlijk niets anders dan eerst,” zegt Francien. “Veel gasten bestelden al van 2 verschillende kaarten, nu is het gewoon 1 kaart geworden. Ook diners en buffetten voor groepen blijven we doen net als eventuele besloten feesten. Enige verschil is eigenlijk alleen dat onze kaart nu nog beter aansluit bij de wensen van onze gasten.”

Reserveren

Reserveren bij Grandcafé ’t Centrum aan de Kerkstraat 4 in Mill kan via 0485 - 45 19 04. Meer informatie is ook te vinden op www.grandcafehetcentrum.nl en uiteraard ook op de Faceboopagina.