Als uw kind in het komende schooljaar 2017-2018 de leeftijd van vier jaar bereikt is nu het moment gekomen om een schoolkeuze te maken en uw kind te gaan aanmelden.

Misschien lijkt de stap naar de basisschool nog ver weg;  vanaf de dag na de vierde verjaardag is uw kind welkom op de basisschool.

In verband met de voorbereidingen van het nieuwe schooljaar is het voor de scholen van belang om tijdig te weten hoeveel nieuwe leerlingen zij op hun scholen kunnen verwelkomen. Daarom organiseren de basisscholen binnen de gemeente Mill en Sint Hubert op woensdag 8 februari a.s. een open dag.

Het betreft de scholen De Lens en de Kameleon in Mill, de Schare in St Hubert, Klimop in Wilbertoord en ’t Stekske in Langenboom.

Tussen 9.00 en 12.00 uur staan de deuren van de scholen én van de klassen open voor ouders en kinderen. Bezoekers kunnen binnenlopen en krijgen een ontvangst en rondleiding door de school in bedrijf. Tevens is informatie over de school en beschikbaar. Tijdens alle bovengenoemde gelegenheden liggen op de scholen aanmeldformulieren klaar om mee te nemen. Middels dit formulier kunt u uw kind aanmelden bij de school van uw keuze. U kunt uw kind ook direct aanmelden.

Als een van uw andere kinderen een van onze scholen reeds bezoekt, vindt u het misschien overbodig om bij de open dag aanwezig te zijn. We vragen u om dan op 8 februari of in dezelfde week uw kind aan te melden op de school van uw keuze.

Bent u op bovenstaande dagen verhinderd en wilt u wel graag een kijkje nemen in de school, neemt u dan gerust contact op. We maken dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we informeren u graag over het onderwijs.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie over de afzonderlijke scholen, dan verwijzen we u graag naar de website van Stichting Peelraam en Stichting Invitare, en naar de websites van de scholen.

www.peelraam.nl en www.stichting-invitare.nl