Edwin v.d. Locht

Zoals in een eerder bericht al aangegeven zal Fysiotherapie Mill binnenkort ook in Wilbertoord fysiotherapiebehandelingen gaan geven. We starten hiermee op maandag 6 maart. Hiervoor hebben we een ruimte in de Wilg ingericht.

We beginnen met algemene fysiotherapie iedere maandagmiddag van 16.00 - 18.00 uur. Dit betekent dat er een intake en onderzoek gedaan wordt waarna bepaald kan worden welke therapie het meest geschikt is voor uw aandoening. Vaak is het mogelijk om de behandeling ter plaatse uit te voeren. Het kan echter ook voorkomen dat we materiaal nodig hebben dat op de locatie in Wilbertoord niet beschikbaar is. Ook kan het zijn dat er gespecialiseerde fysiotherapie noodzakelijk is. In overleg kunnen we dan bepalen of het mogelijk is alsnog de therapie op onze locatie in Mill te vervolgen.

Sportspreekuur

Tevens starten we vanaf maandag 6 maart met een sportspreekuur tussen 18.00 - 19.00 uur. Dit betekent dat sporters met blessures zich kunnen melden voor een gratis screening en advies. Wanneer in overleg besloten wordt om te gaan behandelen zal er gekeken worden of de behandeling vergoed gaat worden door de verzekeraar of dat er een eigen bijdrage nodig is.

Voor het sportspreekuur hoeft u zich niet aan te melden. Vanaf 18.00 uur werken we op volgorde van binnenkomst.

Fysiotherapie Mill Langenboomseweg 2b Tel. 0485 - 45 11 07 www.fysiotherapiemill.nl