Stijn Bauland

Kliniek voor plastische chirurgie Sanavisie Bodyclinic aan de Hoogveldseweg in Mill wordt vanaf 6 maart 2017 Bauland Kliniek.

Door de samenwerkingen die zij hebben met het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, het Radboudumc en Faceland, wordt opgemerkt dat de namen Sanavisie en ViaSana te veel verwarring in de hand werken. Hoewel er naast Stijn Bauland maar liefst vier andere plastisch chirurgen werkzaam zijn binnen Bauland Kliniek, blijkt uit een enquête, dat de patiënten Bauland kliniek de beste naam vinden.

Over Bauland Kliniek

Bauland Kliniek is de enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in plastische chirurgie. Er wordt nauw samengewerkt met ziekenhuizen in de regio. Veel operaties worden vergoed door de zorgverzekeraars. Het team van Bauland Kliniek bestaat uit vijf plastisch chirurgen, twee physician assistants en gespecialiseerd medisch personeel met liefde voor het vak én de patiënten.
Bauland Kliniek probeert op verschillende manieren een onderscheidend vermogen te creëren als kliniek. Onder andere door de samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en de zorgverzekeraars. Daarnaast probeert de kliniek het taboe op plastische chirurgie al jaren bespreekbaar te maken. Je bent zo mooi als je jezelf voelt. Maar wanneer er van binnen- of van buiten iets is waar je jezelf aan stoort, dan is het belangrijk dat er een optie is om daar iets aan te doen. Bauland Kliniek doet alles met liefde voor de patiënt en wil er daarmee voor zorgen dat iedereen de beste versie van zichzelf kan worden.

Behandelingen

Bauland Kliniek is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ), een door de overheid toegelaten instelling. Dit betekent dat je voor verzekerde ingrepen als een borstverkleining en handchirurgie hier terecht kan. Bauland Kliniek is gespecialiseerd in borstchirurgie, daarom worden zij door zorgverzekeraars aangeduid als expertisecentrum voor borstreconstructies na borstkanker. Ook behandelingen als een borstvergroting, een buikwandcorrectie, liposuctie, een schaamlipcorrectie, facelifts en ooglidcorrecties worden wekelijks door de specialisten uitgevoerd met positieve resultaten en zeer tevreden patiënten.