Op woensdag 5 april van 14.00 - 16.00 uur, geven leerlingen van het Merletcollege uit verschillende klassen uitleg aan senioren over o.a. het gebruik van o.a. sociale media op mobieltje, tablet/iPad of laptop.

Het is leuk als u uw kleinkinderen op die manier kunt bereiken. Er kunnen die dag 10 senioren meedoen. Uitleg vindt plaats door 10 leerlingen van het Merletcollege. Toegang/deelname is gratis.

Vragen

Hebt u een nieuwe telefoon aangeschaft of een iPad, tablet of laptop? Weet u niet hoe deze werkt? Wilt u een Facebook pagina aanmaken, maar het lukt niet? Heeft Twitter voor u nog geheimen? Wilt u weten hoe u uw foto’s kunt uploaden en beheren, uw e-mail opschonen of leren appen? Dan hoort u tot de doelgroep. Al deze vragen en nog veel meer gaan de leerlingen, met telefoon en iPad, tablet of laptop, deze middag beantwoorden.

Jong-oud

De SWOM werkt bij dit project samen met het Merlet in het kader van de projecten jong-oud die beide organisaties regelmatig samen hebben.

Aanmelden

Aanmelden voor deze middag kunt u tot 1 april bij de SWOM, op werkdagen van 09.00 - 11.00 uur, 0485 - 45 54 70. Als die middag vol is, wordt u op een wachtlijst geplaatst en bent u aan de beurt als het Merlet een nieuwe sessie organiseert. Meldt u daarom alstublieft aan met uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel mailadres. U kunt ook een briefje met deze gegevens in de brievenbus van SWOM stoppen aan de voordeur van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill.