Via de Verhuurschuur in Mill is vanaf eind april een speciaal De Neije Krant springkussen te huur. Dit kussen is door inwoners van de gemeente Mill en Sint Hubert voordelig te reserveren.

De kosten bedragen slechts 50,00 euro. In de meeste gevallen is het kussen van ruim 5,5 x 5,5 meter daags voor het feest op te halen en daags na het feest terug te brengen. Dit geldt zowel voor particuliere gebruikers als voor evenementen, verenigingen en ondernemers in de gemeente Mill en Sint Hubert.

De Neije Krant

Stichting huis aan huiskrant gemeente Mill en Sint Hubert is de uitgever van de wekelijkse editie van De Neije Krant. Dit jaar wil De Neije Krant nog meer doen aan bevordering van de naamsbekendheid en zichtbaarheid. Vandaar dat er vanaf nu ook speciale De Neije Krant tassen beschikbaar zijn, er videoreportages worden gemaakt die iedereen zowel op inmill.nl als op Omroep Land van Cuijk kan zien en er nu dus ook een speciaal De Neije Krant springkussen is gemaakt.

Reserveren

Wilt u het De Neije Krant springkussen reserveren? Surf dan naar de website www.deverhuurschuur.nl of bel 0485 - 32 56 34.