De Nederlandse turner uit Overloon, Bram Verhofstad (o.a. Nederlands jeugdkampioen vloer 2013) mocht zich afgelopen week melden op het hoofdkantoor van Fitland in Mill waar hij zijn contract tekende als ambassadeur van Fitland.

Na het tekenen van het contract kreeg hij zijn Fitland-auto overhandigd. De komende jaren zal Bram als ambassadeur van Fitland door Nederland rijden.

Bram is regelmatig te vinden bij Fitland Den Bosch en Fitland Mill om te werken aan zijn toepasbare kracht en uithoudingsvermogen. Momenteel is Bram Verhofstad druk aan het trainen met de kernploeg van de nationale bond voor de Olympische Spelen in Tokyo (2020).

“Bram Verhofstad is een aanstormend talent in de turnwereld die timmert aan de weg binnen de turntop. De visies van beide partijen komen sterk overeen. Het behalen van resultaat en continu blijven ontwikkelen om beter te worden staan bij Bram voorop, net als bij Fitland. Een topsporter met dezelfde visie als Fitland, wat wil je nog meer? Een betere ambassadeur kunnen we ons niet wensen” aldus directeur Sport Dennis Verweij van Fitland.