Begin maart is het Land van Cuijk Magazine 2017 verschenen. De tweede uitgave van het Land van Cuijk Magazine heeft de vorm van een reisgids.

In het kleurrijke, 76 pagina’s tellende magazine worden negen interessante reisbestemmingen in het Land van Cuijk gepresenteerd. Bijzonder vanwege de historische gebouwen, de natuur- of waterrijke omgeving, de dagattracties, het gevarieerde aanbod aan verblijfsaccommodaties, de fraaie fiets- en wandelroutes en/of de winkelcentra; in alle gevallen zijn het reisbestemmingen die de moeite van (minimaal) een dagbezoek meer dan waard zijn!

Het Land van Cuijk Magazine is een initiatief van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk, in samenwerking met onze partner Cybox uit Boxmeer. Aan het magazine is meegewerkt door een vormgever, tekstschrijvers en fotografen uit de regio.

Het magazine wordt actief ingezet om toeristen en recreanten te verleiden om naar het Land van Cuijk te komen. Het magazine is bovendien een handig naslagwerk voor toeristen en recreanten die al in onze regio verblijven en nieuwsgierig zijn naar wat het Land van Cuijk nog meer te bieden heeft.

Het magazine heeft een Nederlandstalige én een Duitstalige editie. De laatstgenoemde uitgave is onlangs al verspreid op de Touristikmesse in Kalkar en wordt binnenkort bezorgd bij zestig distributiepunten in (de omgeving van) Kreis Kleve. De Nederlandstalige editie ligt bij onder meer de Toeristische Ontmoetingspunten in het Land van Cuijk en bij de deelnemende ondernemers. Daarnaast wordt het Land van Cuijk Magazine ook buiten de regio verspreid én uitgedeeld tijdens drukbezochte publieksevenementen, zowel binnen als buiten het Land van Cuijk.

Het Land van Cuijk Magazine is ook digitaal beschikbaar; kijk daarvoor op www.landvancuijk.nl/magazine.