Mill en haar omgeving heeft de inwoner en bezoeker veel moois te bieden. Wat ontbreekt in het aanbod is een gezellige lunchroom. Maar is daar wel behoefte aan? Dat wordt nu onderzocht.

Broers Amido en Zilano Giebels – zoons van een ondernemend echtpaar in Mill – zijn jong en ambitieus. Graag willen ze gaan ondernemen in hun dorp Mill, centraal gelegen in het Land van Cuijk. De startende ondernemers, nu nog een resp. Corps Marinier en student Economie, zien het wel zitten om een lunchroom te openen in het hart van hun woonplaats.

Onderzoek

Voordat er een onderneming opgericht kan worden, voeren de broers een onderzoek uit. Want je kunt wel luisteren naar jouw eigen gevoel, maar meten is weten hebben ze geleerd. Vandaar dat ze een online enquête hebben uitgezet om de inwoners van Mill en haar wijde omgeving te vragen wat hun mening is over een nieuwe lunchroom in Mill. Om een betrouwbaar onderzoek te kunnen uitvoeren zijn er minimaal 650 mensen nodig die de enquête willen invullen. Vandaar dan ook dit bericht; Amido en Zilano vragen om uw hulp en om naar https://nl.surveymonkey.com/r/H5X5DS3 te gaan om daar de online vragenlijst in te vullen. Het neemt nog geen 3 minuten van uw tijd in beslag en u helpt de jongens op weg naar een uitdagende toekomst.