De teamleiders van de glas in loodgroep met de mallen voor het vervaardigen van de glas in lood ramen.

Deelnemers van de hobbygroepen, hout, metaal en glas in lood van het Senioren Hobby Centrum zijn betrokken bij de bouw van de Mariakapel in Mill.

Deze specialisten leveren een waardevolle bijdrage aan de realisatie van de Mariakapel. Zij maken dankbaar gebruik van de voorzieningen die in het SHC aanwezig zijn. Waarbij we in de gelukkige omstandigheid zijn dat het hobbycentrum en de Acaciahof dicht bij elkaar aan de Hoogstraat zijn gelegen.

De houtgroep heeft gezorgd voor de bekisting voor het storten van de fundering. Ook heeft de houtgroep de vele profielen gesteld en gezorgd voor de ondersteunende bogen die nodig zijn voor het metselen van de poortboog en de bogen in de ramen.

De groep metaal heeft meegedacht bij het ontwerp van de kozijnen voor de glas in loodramen, maakt het kruis om op de kloktoren te plaatsen en zorgt voor de ophanging van de luidklok. De glas in loodgroep is betrokken bij het ontwerp, het uitzoeken van het juiste glas en de kleuren voor de vijf glas in lood ramen die zij voor de kapel gaan maken.

Voor meer info over de Acaciahof zie www.acaciahof.nl. Voor meer informatie over het SHC zie www.seniorenhobbycentrum.nl.