Om in de toekomst meer videobeelden op de TV van de Lokale Omroep Mill te kunnen laten zien zijn wij op zoek naar 2 cameramensen om ons team te versterken.

Een cameraman, -vrouw maakt op locatie of in een studio beeldopnamen ten behoeve van nieuwsmix uitzendingen, live uitzendingen in de kerkdorpen van Mill en Sint Hubert. Hij of zij zorgt voor de opbouw en bediening van camera's en volgt daarbij instructies, bij live uitzendingen, van een regisseur op. Het is aan de cameraman, -vrouw om ervoor te zorgen dat hij of zij zo filmt dat er voldoende materiaal is om te bewerken en te knippen en er voldoende ruimte is voor de montage.

De films die je op locatie hebt gemaakt worden door jou zelf gemonteerd. Daarom is het noodzakelijk dat de computer geen enkel probleem voor jou is. Een gedegen interne opleiding wordt aangeboden.

Wil je weten of het cameraman, -vrouw zijn bij je past? Maak dan een afspraak door het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..