Op dinsdag 25 april was het de laatste avond van dit seizoen van kaartclub BV Den Oeral in Mill. Deze buurtvereniging bestaat ook 45 jaar en dus een prestatie dat ze ook al zolang een mooie kaartclub hebben en dat is ook wel te merken als je na Millse kermis begint en eind april weer eindigt met gemiddeld 55 mensen per avond.

Ook dit jaar hadden de organisatoren Cor v.d. Weem, Jan van Dijk en Henk de Man weer voor een prachtige prijzen arsenaal gezorgd.

Na eerst van een heerlijk warm en koud buffet te hebben genoten (verzorgd door ‘t Centrum) ging men nog 1 rondje kaarten om het niet af te leren, want er zijn nu al weer kaarters waarvoor men helemaal niet hoefde te stoppen. Daarna vertelde Cor wat over cijfers van de opkomst, de rondjes die er gekaart zijn en waar dan uiteindelijk de meeste plussen en de meeste minnen zijn uit gekomen. Ook werd Truus Verheijen even vernoemd. Want na een ziekte was het oudste en zeer gewaardeerd kaartlid er weer bij. Truus is van het begin af aan al lid van deze club.

De poedels gingen dit jaar met rikken naar Jo van Doorn met -455 punten en bij het jokeren werd Hannie Hermsen eigenaar van een poedel met -596 punten. De eerste prijs bij het rikken was dit jaar voor Corry Vloet met een ongekend aantal plussen van 4280 wist zij de concurrentie voor te blijven. Corry kaartte een gemiddelde van 142 + per avond. Bij het Jokeren was Elly Offermans uit Grave eerste met 1326 plussen.

Langs deze weg wil de organisatie nog eens iedereen bedanken en wenst men iedereen een fijne vakantie. Ze verwelkomen iedere kaartliefhebber weer op 26 september 2017 in Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill, aanvang 19.30 uur.