De Vakbloemist - Ralf Berends in Mill is momenteel druk bezig om de eerste voorbereidingen te treffen voor Moederdag, zondag 14 mei 2017. Dit doet hij dan ook door zich te oriënteren op bijzondere, speciale en mooi onderscheidende bloemen voor zijn klanten.

“De standaard is niet genoeg” aldus de gepassioneerde bloemist die met bloemen opstaat en ermee naar bed gaat. “Speciale dagen voor speciale mensen verdienen speciale bloemen. Bloemen met een liefdevol verhaal, symboliek en dus echte toegevoegde waarde.”

Ralf neemt dus geen genoegen met de term "een bosje bloemen”. Bij Berends Bloemsierkunst kun je écht alleen maar terecht voor de meest waanzinnige en kakelverse bloemen voor moederdag, kwaliteit voor een mooie prijs. Iedere dag vers geleverd, wat Ralf s’avonds vóór 18.30 uur besteld wordt s’nachts vanuit het Westland afgeleverd en heeft Berends Bloemsierkunst dus de volgende morgen voor u in de winkel. “Alleen het beste is goed genoeg voor de klant en dit zeker voor een bijzondere dag als Moederdag.”

Berends Bloemsierkunst
Hoogstraat 5
5451 BH Mill
www.berendsbloemsierkunst.nl