EHBO-team in de gemeente Stede Broec krijgt nieuw wapen voor hun burger AED-project.

De functionele presentatiewand van de voormalige landelijk opererende Stichting Kies voor Leven wordt binnenkort ingezet bij het EHBO-team in de gemeente Stede Broec.

Zij zetten zich maximaal vrijwillig in en zijn enorm actief om alle bewoners in hun regio te bereiken voor het hartveilig maken van hun gemeente. Zij zijn derhalve uitverkoren voor het kosteloos in ontvangst nemen van deze mooie en stimulerende presentatiewand.

"Omdat deze dure investering sinds de overdracht van de Stichting Kies voor Leven aan de Hartstichting doelloos in onze garage stond opgeslagen, zocht ik er via de sociale media een nuttige toepassing voor. Verschillende belangstellende organisaties uit het hele land hebben zich gemeld. Uiteindelijk heb ik mijn keuze laten vallen op het actieve AED-team van de EHBO-vereniging in Stede Broec. Daarmee is een zinnig tweede leven gegarandeerd!", aldus Toon Hermsen de oprichter/voorzitter van de succesvolle Stichting Kies voor Leven.

Volgens een opgetogen voorzitter Mark Waterman van het EHBO-team in de gemeente Stede Broec wordt deze presentatiewand met wat kleine aanpassingen het nieuwe wapen voor het burger AED-project in de gemeente Stede Broec en vér daarbuiten.