Ze horen bij de negen beste coverbands van Regio Zuid Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland) van ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO 2017/2018’.

We hebben het over Galvanized uit Wilbertoord. Zij staan als publiekswinnaar in de Regio-Finale op zaterdag 3 juni a.s. in Poppodium 013 in Tilburg.

In deze finale spelen de bands om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’ gekozen door de vakjury en het publiek. De nummer 1 en 2 gekozen door de vakjury en de nummer 1 en 2 bij de publieksstemmen plaatsen zich direct voor de BENELUX Semi-Finals die zullen plaatsvinden in Podium de Vorstin in Hilversum. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale in dé Poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en meerdere optredens gaat het nu écht spannend worden.

De rockers van Galvanized hebben de steun en aanmoedigingen van hun fans nu meer dan ooit nodig. Vandaar dat zij hopen dat veel fans aanstaande zaterdag 3 juni naar Tilburg komen. Vanaf 18.30 uur start de Regio-Finale in Poppodium 013 in Tilburg.

Het programma op zaterdag 3 juni a.s. is in willekeurige volgorde:

  • ACT83: Allround coverband uit Rosmalen
  • CoverUp!: Allround coverband uit Dongen
  • Critical Crossings: Americana coverband uit Oss
  • Down to Eleven: Rock coverband uit Etten-Leur
  • Galvanized: Rock coverband uit Wilbertoord
  • Lucky Nine: Allround coverband uit Asten
  • The Frozen Penguins: Rock coverband uit Tessenderlo (B)
  • Velvet Antlers: Pop coverband uit Eindhoven
  • WayWard: Rock coverband uit Den Bosch

Naast de strijd om de titel ‘Beste coverband van Zuid Nederland’ en een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2017/2018. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens de Regio-Finale of Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.

Iedereen die op zaterdag 3 juni aanwezig is, mag weer een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete band.