Rockband Galvanized doet het enorm goed in de Clash Of The Coverbands: DE bekendste bandwedstrijd van de BeNeLux. De 5 koppige band uit Wilbertoord / Mill wist zich via diverse voorrondes onlangs al te plaatsen voor de finale van Zuid-Nederland in poptempel 013 in Tilburg.

Ze speelden er de jury plat en gaan daarom door naar de halve finale van de Clash of the Cover Bands. Ze wonnen in Tilburg een van de 2 vakjuryprijzen en zij behoren nu tot de beste 18 bands van de Benelux.

Maar er is meer goed nieuws. Want daarnaast zijn ook Galvanized drummer Koen Peters uit Mill en leadgitarist Rens Klaassen uit Wilbertoord genomineerd voor de individuele awards voor beste drummer en beste gitarist van de competitie. Deze prijs zal uitgereikt worden tijdens de Grand Finale in Paradiso in Amsterdam. Galvanized heeft nog 1 horde te nemen voor ook zij als band in de grote finale staan. De halve finale zal in oktober gehouden worden in De Vorstin in Hilversum. Daar neemt Galvanized het op tegen 8 andere bands.

Op de hoogte blijven?

Like hun Facebookpagina en zie www.galvanized.nl.