Donderdag 15 juni was het zover, de uitreiking van de Opiness Kinderopvang Awards 2017. Voor zowel Gastouderbureau Roos als Kinderdagverblijf de Kei uit Mill waren er nominaties.

Hierdoor was men al zeker van een plekje bij de beste 3 in de categorieën beste gastouderbureau van Nederland en beste kinderdagverblijf van Noord-Brabant. Vol spanning vertrok men naar Ede, waar de prijsuitreiking was.

Roos

“Met het gastouderbureau zijn we als tweede beste geëindigd van Nederland,” vertelt Anita van Gemert. “Met een totaal score van een 9! Als sterke punten kwam er naar voren dat we een betrokken bureau zijn, goed bereikbaar, fijne communicatie, goed kijken naar de match tussen gast en vraagouders, open, eerlijk en klantvriendelijk. Verders kwam er naar voren dat we echt meer doen dan alleen het koppelen en factureren zoals: deskundigheidsbevordering van gastouders, informatieavonden voor vraag- en gastouders en de jaarlijkse speelochtend. Hier zijn we natuurlijk super trots op.”

De Kei

Met het kinderdagverblijf zijn ze ook als tweede beste geëindigd van Noord-Brabant. “Hier zijn we natuurlijk ook Kei blij mee. Vorig jaar zijn we als derde geëindigd! We hadden een totaal score van maar liefst een 9.6! Als sterke punten kwam er naar voren dat we: lieve pedagogisch medewerksters hebben, er hangt een fijne en gezellige ontspannen sfeer, geweldig mooie buitenruimte, kleinschalig, duidelijke visie waar ook echt naar gestreefd wordt, Leuke thema’s worden er georganiseerd, Leuk met de dieren en moestuin en dat de lijnen erg kort zijn. Hier zijn we natuurlijk ook Kei trots op.”

Win ballonvaart

Omdat Gastouderbureau Roos en Kinderdagverblijf de Kei gestegen zijn in de diverse categorieën, laten zij ook u stijgen. Hoe? Like de Facebookpagina van Gastouderbureau Roos en die van Kinderdagverblijf de Kei en maak kans op een ballonvaart. Deze vindt plaats op vrijdag 14 juli tijdens het Zotte Zomer Festival in Mill. Onder iedereen die dit voor maandag 3 juli heeft gedaan verloten zij een ballonvaart. Dus... tot zo op Facebook.