Op vrijdag 19 mei jl. heeft Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten uit Mill haar 25 jarig jubileum uitgebreid gevierd met klanten, medewerkers en overige genodigden.

Met veel dankbaarheid en genoegen kijken zij terug aan de activiteiten van deze dag. De reacties van klanten, de mooie woorden, de betrokkenheid van klanten bij het kantoor, het overweldigende aantal (persoonlijke) cadeaus: het was indrukwekkend.

Voorafgaand aan het jubileum is door de genodigde gasten regelmatig de vraag gesteld wat voor cadeau passend zou zijn. Vanuit de maatschappelijke betrokkenheid hebben Henry van der Cruysen en Peter Meulepas ervoor gekozen om eventuele financiële cadeaus te bestemmen voor de stichtingen die jeugdactiviteiten organiseren in de kernen van de gemeente Mill en Sint Hubert. Met veel vrijwilligers, weinig financiële armslag en veel enthousiasme worden in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord activiteiten voor jongeren tot en met 18 jaar georganiseerd. Daar is veel respect en waardering voor en dat mag ook financieel blijken. Het zal duidelijk zijn dat Meulepas deze goede doelen een warm hart toedraagt.

Tijdens de jubileumviering heeft Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten een bedrag van € 2.500,00 ontvangen van klanten, relaties, buren en genodigden. Een ontzettend mooi bedrag, dat zij graag willen verdelen onder de navolgende stichtingen:

  • AKM Wilbertoord;
  • NIMO Wilbertoord;
  • Stichting Kreatief Ontmoetingscentrum te Sint Hubert;
  • Stichting Jeugdbelangen te Sint Hubert;
  • Langenboomsche Onspanningsclub;
  • Stichting Kinderfeesten te Mill.

Op dinsdag 13 juni jl. heeft de overhandiging van de cheques plaatsgevonden door Peter Meulepas en Henry van der Cruysen, op kantoor aan de Karstraat 4 te Mill.

De betrokken stichtingen zijn ontzettend dankbaar en verguld met dit onverwachtse en mooie gebaar. Het toont de rol van Peter Meulepas en Henry van der Cruysen binnen de gemeenschap van Mill en Sint Hubert. Meulepas & Partners administratie- & belastingconsulenten is ervan overtuigd dat de stichtingen een goede bestemming zullen vinden voor de cheques.

Alle betrokkenen bedankt voor uw gulle bijdrage aan het jubileum.