We zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn Paul de Groot uit Uden en Bas de Veer uit Mill. We hebben in 2010 GVbouw opgericht, net voor de crisis kregen we het idee om een eigen bouwbedrijf te starten, de crisis heeft ons echter niet weerhouden om deze droom toch te verwezenlijken.

Vanaf de start is het altijd druk geweest en hebben we altijd mooie werken kunnen afleveren. We zijn vooral in de vernieuwbouw en renovatie werkzaam, nieuwbouw in de particuliere sector komt in mindere mate ook voor.

In de omgeving zijn we vaak te zien als we met een karwei bezig zijn, van complete daken, renovatie / verbouwen van woningen, aanbouwen tot kozijnen vervangen, bijna niets is ons te gek.

We zijn gedreven vaklieden, we kunnen helemaal opgaan in details: waarom iets bij een specifieke situatie hoort of juist niet. Zo komen ervaring, kennis van de huidige stand van techniek, maar ook praktisch inzicht bij elkaar, We proberen samen tot de beste oplossing te komen voor onze klanten.

In de eerste jaren van ons bestaan hebben we vanuit thuis (Uden en Mill) ons kantoor werk verricht, en hadden in Mill een loods waar ons materiaal en materieel opgeslagen lag.

Sinds januari hebben we een stuk grond in Zeeland aan de Landweer 14 gekocht en zijn hier druk bezig ons bedrijf te vestigen: Zeeland ligt mooi tussen Uden en Mill in.

Inmiddels is er al een mooi klantenbestand opgebouwd waar we heel blij mee zijn.

We willen ons bedrijf ook sterker maken: we gaan bij ons nieuwe pand een showroom openen met daarbij een kantoor. Nieuw is dat we van uit onze showroom binnenkort onze kozijnen kunnen laten zien aan onze klanten en is er een thuis basis voor ons bedrijf.

Wij kunnen goed merken dat het alsmaar drukker wordt, iedereen kan het lezen en merken dat de economie weer aantrekt. Dit is waarom we iemand zoeken die bij ons een vak wil leren. Wij vinden het belangrijk dat de lijntjes kort zijn, we willen het contact met de klanten behouden en zelf de schouders er onder blijven zetten bij onze werkzaamheden om zo het gevoel voor detail en de flexibiliteit waar we trots op zijn te behouden.

GVbouw is een erkend leerbedrijf, er kan door onze gevarieerde werkzaamheden veel vakkennis overdragen worden en zo een leerling in enkele jaren tijd veel over het bouwen, timmeren, metselen etc leren.

Veel afwisseling, goed materieel, en een correcte manier van omgaan met elkaar zijn belangrijk voor ons.

Het ambacht en de trots op het bouwen willen we graag doorgeven!

Ken of ben je iemand die:

  • Een echt vak wil leren bij gedreven en ervaren vaklieden?
  • Vooruit wil met zijn/haar toekomst?
  • Een leuke stage wil in een klein team?

Dan heb je ons nu gevonden!

Bel of mail ons:

GVbouw
Landweer 14
5451 LV Zeeland
www.gvbouw.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bas de Veer 06 - 38 57 01 77
Paul de Groot 06 - 30 40 57 39