Dank voor alle hulp tijdens de renovatie en het jubileumfeest van gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert!

In gemeenschapshuis De Jachthoorn zijn het afgelopen jaar diverse renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. De ontmoetingsruimte, keuken en het kantoor zijn aangepast aan de eisen van deze tijd, zodat deze ruimtes voor onze gebruikers, beheerders en vrijwilligers nog gezelliger, uitdagender en functioneler zijn. Onlangs is dit afgerond en is een dankjewel naar allen die een bijdrage hebben geleverd zeker op zijn plaats. Deze renovatie is mede tot stand gekomen door financiële bijdragen van het OranjeFonds, VSBfonds, het Fonds Maatschappelijke Projecten van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen en Mooiland. Vele uren zijn door vrijwilligers van het gemeenschapshuis in de renovatie gestoken. Het zal u niet ontgaan zijn dat lokale ondernemers hun bijdrage hebben geleverd maar ook achter de schermen hebben mensen die zich verbonden voelen met Sint Hubert, zonder eigen onderneming of zoals Hoveniersbedrijf Erik Hendriks, vrijwillig, een bijdrage geleverd. Het bestuur van ‘De Jachthoorn is heel erg blij met deze bijdragen, want mede hierdoor kon de renovatie gerealiseerd worden, zodat het dé ontmoetingsplaats voor jong en oud in Sint Hubert kan blijven.

Als kers op de taart is ook de website vernieuwd; www.gemeenschapshuisdejachthoorn.nl. Kijk gerust voor verdere informatie en natuurlijk ook voor de openingstijden.

Tot slot wil het bestuur van gemeenschapshuis De Jachthoorn via deze weg nogmaals allen die betrokken waren bij de renovatie en het dorpsfeest HEEL HARTELIJK BEDANKEN!

Wij hopen u allen weer te ontmoeten in het nieuwe seizoen.