Na een vakantieperiode is ook in wijkaccommodatie De Wester in Mill een periode van betrekkelijke rust voorbij. De Wester is al weer een week elke dag open en over een paar weken is het qua activiteiten weer een heel eind volle bak.

En om het voor alle voorbijgangers duidelijk te maken 'ester is weer wester'. Dat aan de buitenkant van het gebouw maar zo zijn er aan de binnenkant ook altijd een aantal details die aandacht vragen om up to date te zijn en te blijven.

Welkom

Wijkaccommodatie de Wester ziet iedereen graag komen. Kijk in de agenda op de site van de Wester om te zien wat er zoal te beleven is en waar u zelf actief aan deel kunt nemen. Zo kan Hart in Actie met wandelvoetbal nog heel goed wat nieuwe leden gebruiken, een erg leuke sport. Ook de countrydansers op de donderdag geven regelmatig te kennen dat meer aanwas van leden erg welkom is. Liefhebber van countrymuziek? Loop dan eens binnen.

Informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.dewestermill.nl of loop eens binnen bij De Wester aan de Havikstraat in Mill.