Op 1 september lanceert de Lokale Omroep Mill haar splinternieuwe website. Aan deze site is de laatste maanden hard gewerkt en na een uitgebreide testperiode gaat hij online.

Naast alle informatie over frequenties en de radio- en televisieprogramma’s van de L.O.M. heeft de overzichtelijke site meer te bieden. Zo kan men er ook live kijken en luisteren naar de uitzendingen.

L.O.M.

De Lokale Omroep Mill werd officieel opgericht in 1988. Sinds die tijd maakt men met uitsluitend vrijwilligers non-stop radio- en televisieprogramma’s gericht op de gemeente Mill en Sint Hubert. Ook beschikt de L.O.M. sinds 1988 over een eigen lokale Tv-krant die dagelijks nieuws en informatie biedt. Tot vorig jaar waren deze uitzendingen via de kabel alleen bij Ziggo te horen en zien. Maar tegenwoordig kan men via alle providers naar de uitzendingen kijken en luisteren.

Vacatures

Bij de Lokale Omroep Mill worden radio- en televisieprogramma’s gemaakt met uitsluitend vrijwilligers. Bij alle afdelingen kan men extra hulp prima gebruiken. Iedereen met belangstelling in het maken van uitzendingen is van harte welkom. Of het nu gaat om het presenteren van RTV-programma’s of bijvoorbeeld de technische kant van uitzendingen, alles is mogelijk.

Informatie

Meer weten? Neem telefonisch contact op met tel. 0485 - 45 50 91, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of check de site www.lokaleomroepmill.nl.