Aanstaande zondag 17 september is het bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur weer even tijd voor MossTime.

Dan zijn Thijs van den Heuvel en Corné Kremers namelijk weer 2 uur lang op L.O.M. radio te horen. Dat met een speciaal radioprogramma in het kader van de Millse kermis. En zoals in het verleden vaker bij MossTime, is er die zondag weer heel wat te winnen.

Attractiemunten

Het Ondernemers Collectief Mill gaat via een rebus attractiemunten verloten. In De Neije Krant van 5 en 12 september is een rebus te vinden. Iedereen die voor zondag 17 september het juiste antwoord mailt of per post stuurt naar het OCMill maakt kans op een zakje attractiebonnen die tijdens de Millse kermis in te leveren zijn. Op zondagmiddag 17 september worden de 10 winnaars bekend gemaakt en zij kunnen de attractiemuntjes dan direct ophalen in de L.O.M. studio.

Mega Piraten Festijn

Maar er is die middag meer te winnen. Want tijdens MossTime is er ook een ander spelletje waarmee men 4 x 2 tickets weg zal geven voor het Mega Piraten Festijn. Dit muziekspektakel zal op zaterdagavond 28 oktober op de Bergen in Wanroij gehouden worden. Gratis tickets hiervoor zijn dus zondagmiddag 17 september te winnen tussen 12.00 uur en 14.00 uur in MossTime.

Frequenties

Meer weten over de RTV-programma’s van de L.O.M. en de frequenties om live mee te kunnen luisteren? Zie dan www.lokaleomroepmill.nl.