Wisseling van de wacht bij de stichting Vrienden van Aldenhorst. Nadat medeoprichter en man van het eerste uur Harrie Poos onlangs om gezondheidsredenen zijn functie heeft neergelegd, moest het bestuur op zoek gaan naar een nieuwe penningmeester.

Zij hebben niet lang hoeven te zoeken. Tiny van Lith-Van den Heuvel uit Wilbertoord bleek bereid en in staat om deze functie over te nemen.

Voorzitter Marco Sichtars en secretaris John van Grinsven: “We zijn blij dat we in de persoon van Tiny zo snel een waardige opvolger voor Harrie hebben gevonden. We wensen Tiny veel succes in haar nieuwe functie. Uiteraard willen we Harrie hartelijk danken voor zijn inzet voor onze stichting en hem het allerbeste met zijn gezondheid wensen.”

Dat Tiny van Lith zich al snel in haar nieuwe rol heeft ingeleefd, blijkt uit de dringende oproep die ze ons meegeeft: “Nu de Vrienden van Aldenhorst samen met camping Boszicht de exploitatie van de Dierenweide Aldenhorst hebben overgenomen, is elke financiële ondersteuning bijzonder welkom op onze bankrekening NL20 RBRB 0929 1102 93 bij de Regiobank in Mill. Bij voorbaat hartelijk dank, mede namens de bewoners van het zorgcentrum.”