Na de succesvolle Open Dag op Buitenplaats Zevenhutten afgelopen juni organiseert Schrijen in september en oktober verschillende infomiddagen om mensen uitgebreider te informeren over het kleinschalig crematorium en de buitenplaats voor herinnering.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens de lokale infomiddag bij hen in de buurt. 7 oktober in Sint Anthonis en Mill (16.00 uur - 18.00 uur in ’t Lagerhuis Beerseweg 9 Mill), 14 oktober in Grave en 21 oktober in Gennep en Boxmeer.

"Nu we met de eerste bouwfase gestart zijn, willen we mensen graag uitgebreider toelichten wat de uitvaart- en herinneringsmogelijkheden straks zijn", vertelt Bianca Schrijen. "We merken steeds weer als we met anderen over het project spreken, dat mensen de ideeën die we voor de buitenplaats hebben echt waarderen. Er is behoefte aan een plek in de eigen regio, zodat mensen afscheid kunnen nemen daar waar ze altijd geleefd hebben. Nu moeten mensen voor een crematie nog naar Venray, Venlo of naar Nijmegen/Beuningen."

Daarnaast biedt de buitenplaats straks alle rust en ruimte in de natuur om dierbaren te herinneren. Vanuit die gedachte zijn er plekken op het terrein aangewezen waar stapstenen en familiebomen ter nagedachtenis geplaatst kunnen worden. "Tijdens de informatiebijeenkomsten geven we concreter invulling aan de herinneringsmogelijkheden die we op Buitenplaats Zevenhutten gaan bieden. Samen met inwoners uit het Land van Cuijk en Maasduinen willen we een plek creëren waar we elkaar ontmoeten, waar we verhalen kunnen delen en waar nieuwe verhalen ontstaan. Nu en in de toekomst. Daarom wisselen we tijdens de infomiddagen graag van gedachten over ideeën en individuele wensen om tradities en herinnering in ere te houden."

Kijk voor alle tijden en locaties op www.zevenhutten.nl.

Over Buitenplaats Zevenhutten

Buitenplaats Zevenhutten wordt door uitvaartonderneming Schrijen ontwikkeld, in samenwerking met onder andere Brabants Landschap en de gemeente. Het project betreft de bouw van een kleinschalig crematorium, een veldcafé en een ontmoetingsplek als middelpunt. Daarnaast omvat de buitenplaats de ontwikkeling van 5000 m² natuur- en recreatiegebied. Het is de bedoeling in 2018 de deuren te openen van de bijzondere recreatie- en herdenkingsplek, het crematorium en het veldcafé, middenin de natuur.

Verzekerd zijn van een plaats? Meld u aan via de website www.zevenhutten.nl of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Schrijen, tel. 0485-521111 of e.mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..