Social media staat er vol mee en elke blogger heeft het er zowat over: een 'plex' behandeling voor je haar. Een unieke behandeling die je haar voedt en hersteld tijdens het blonderen en kleuren met als resultaat: gezond, sterk en stralend haar.

Als Wella Professionals salon zijn wij enorm blij met de komst van WELLAPLEX. In combinatie met onze Wella kleuringen kunnen wij 100% garanderen dat deze plex behandeling geen afbreuk doet aan onze technologie, houdbaarheid en resultaat.

Wat is het?

WELLAPLEX is een toevoeging aan jouw kleurbehandeling die je apart kan bijboeken in onze salon. De behandeling bestaat uit drie stappen. De eerste twee stappen doen wij, de derde stap doe je thuis.

Hoe werkt het?

Ons haar bevat zwavelbruggen die bepalend zijn voor de vorm en kwaliteit van het haar. Een chemische behandeling zoals een kleuring of blootstelling aan extreme hitte met bijvoorbeeld een stijltang of föhn kan deze bruggen doen verbreken. Dit resulteert in futloos en beschadigd haar. De unieke OPTI pH technologie in WELLAPLEX repareert en vermenigvuldigt deze kapotte verbindingen in het haar. De WELLAPLEX behandeling bestaat uit drie delen die zorgen voor een optimaal resultaat.

  • No.1 Bond Maker: voegen wij toe aan jouw haar tijdens de kleurbehandeling in onze salon. Het helpt bruggen in het haar te creëren, zorgt voor optimaal volume en opname van kleurmoleculen en helpt de binnenste haarbruggen te herstellen voor sterker haar.
  • No.2 Bond Stabilizer: brengen wij aan nadat we jouw haar hebben uitgespoeld. Het versterkt de haarbruggen, brengt de pH-waarde in evenwicht en versterkt de haarstructuur.
  • No.3 Hair Stabilizer: krijg je mee naar huis. Om optimaal van je WELLAPLEX behandeling te profiteren dien je de No.3 Hair Stabilizer één keer per week te gebruiken. Het helpt je haar sterk, glad en zacht te houden tot de volgende WELLAPLEX behandeling in onze salon. Dit zorgt voor een toenemende verbetering van jouw haarkwaliteit tussen de kleuringen in.

Wil jij dit ook?

Deze behandeling is vanaf nu te boeken bij HAIRSTYLZ! Met WELLAPLEX garanderen wij 100% kleurresultaat zoals je dat van ons gewend bent maar dan met een beter behoudt van haarkwaliteit. Je haar straalt, glimt en voelt gezonder aan dan ooit tevoren.
Deze behandeling kost € 50,- inclusief de No.3 Hair Stabilizer haarverzorging voor thuis! Deze maand hebben wij een speciale aanbieding waarbij je € 5,- korting krijgt op deze behandeling. Je vindt de coupon elders in deze Neije Krant.

Ook bieden wij de WELLAPLEX herstelbehandeling aan. Deze is alleen los van jouw kleurbehandeling te boeken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie ben je altijd welkom in onze salon. Je kan ons ook bereiken op 0485-795081

Tot ziens bij HAIRSTYLZ aan de Kerkstraat in Mill!

Janneke, Desiree, Anouk, Jaimy en Daniëlle