Vanaf deze maand kan er bij Libre’s eeterij, van woensdag t/m zondag, niet alleen lekker gegeten worden tegen een nette prijs maar kunt u nu ook afhalen.

U kunt telefonisch reserveren of bestellen. Bekijk de website voor het uitgebreide menu, www.cafelibre.nl.

Uitbreiding

Libre’s eeterij aan de Langenboomseweg in Mill speelt graag in op de vraag van klanten. Zo begon men een aantal jaren geleden al met de eeterij en breiden ze de mogelijkheden nu uit met eten afhalen. “Omdat steeds meer mensen met z’n tweeën moeten werken, of juist alleen zijn, en een druk en vaak gehaast leven hebben willen wij het iedereen wat makkelijker maken,” vertelt Sandra van Bergen van café Libre. “Dit door nu heerlijke maaltijden aan te bieden om mee naar huis te nemen.”

Menu

Ze hebben een compleet en gevarieerd aanbod met voor elk wat wils. “Voor de kinderen hebben we een lekkere smulbox met verassing en voor de ouders een ruime keuze aan gerechten.” Een heerlijk soepje vooraf en van varkenshaas tot vispannetje of de zelf gemaakte spaghetti, alles is mogelijk. Sandra: “zelfs onze inmiddels bekende spareribs zijn te bestellen en af te halen.”

Bestellen

Van woensdag tot en met zondag is telefonisch bestellen mogelijk tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Dit kan via tel. 0485 - 47 00 70. Op dit nummer kan men ook terecht om te reserveren. Op de website www.cafelibre.nl is het actuele menu te vinden. Ook doet u er goed aan de Facebookpagina leuk te vinden, want zo blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en aanbiedingen.