Deze maand bestaat Edo Verlichting aan de Schoolstraat in Mill 20 jaar. Eigenaar Edo van Tienen wil dit jubileum niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom is er aanstaande zaterdag 14 oktober van 14.00 uur tot 19.00 uur een feestelijk moment met een hapje en drankje en zijn er de hele week speciale aanbiedingen. Ook ontvangen klanten een leuke attentie.

Veranderingen

Maar ook is er in de winkel het een en ander aangepast. “We hebben de binnenkant van ons pand gemoderniseerd en onze collectie is ruimtelijker en overzichtelijker opgesteld,” vertelt Edo. “Daarnaast is er een zithoek gecreëerd om een zo gezellig en goed mogelijk lichtadvies te kunnen geven. We nemen graag de tijd om samen met klanten de mogelijkheden te bekijken. Dan is het wel zo prettig als je daar even rustig bij kunt gaan zitten.”

Welkom

Iedereen is aanstaande zaterdag 14 oktober van harte welkom bij Edo Verlichting. Van 14.00 uur tot 19.00 uur ligt de rode loper uit en kan men onder het genot van een hapje en drankje het een en ander bekijken. Maar in de week daarna zijn er ook nog speciale aanbiedingen en voor elke klant een leuke attentie.

Like ook de Facebookpagina van Edo Verlichting en zie www.edoverlichting.nl.