Tja, het moest er toch een keer van komen. De Moss Tripel (vernoemd naar Corné Kremers de Moss uit Mill) ligt vanaf afgelopen vrijdag in de winkel. Hij is te koop bij Gall&Gall aan de Markt in Mill.

Moss Tripel

Na vele malen gebrouwen, geëxperimenteerd en geproefd te hebben zijn de mannen van “Brouwerij De Blauwe Knoop” erin geslaagd om een heerlijke tripel te brouwen. Met zijn 8% is dit een mooi licht amber kleurig bier met een bloemig en fruitig smaakpalet. Een licht bittertje in de afdronk. Lekker bij lichte kaas of milde worst. Ook heerlijk bij (Indische) vis of Kip.

De Moss

Corné de Moss is iemand die ondanks zijn visuele beperking (hij is blind) midden in de Millse samenleving staat. Dit als o.a. schrijver, zanger/cabaretier, journalist, (ex)gemeenteraadslid, radiopresentator, organisator en gedroomde prins... Voor de mannen van “Brouwerij De Blauwe Knoop” is dit alles voldoende reden deze Tripel naar hem te vernoemen.

Eer

Corné: “Het is een super eer dat dit bier naar mij vernoemd is. En het klinkt wellicht arrogant, maar hij smaakt uiteraard heerlijk. Dat kan ook niet anders met zo’n naam.”