Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in Myllesweerd op 3 januari wil het gemeentebestuur van de gemeente Mill en Sint Hubert net als vorig jaar weer onze beste sporters en vrijwilligers in het zonnetje zetten. En daarbij hebben ze uw hulp nodig!

Wie is uw sportkampioen? Van welk sporttalent bent u fan?

Kent u een sporter uit onze gemeente die beslist gehuldigd moet worden voor zijn of haar sportprestaties het afgelopen jaar. Bijvoorbeeld omdat hij of zij kampioen is geworden. Of bijvoorbeeld een geweldige promotie in de sport heeft gemaakt? En wie is wat u betreft het grootste sporttalent? Geef dit dan voor 3 november door met het formulier dat u kunt vinden op de website van de gemeente via www.gemeente-mill.nl.

Dé vrijwilliger die hulde verdient

Graag hoort de gemeente ook van u welke vrijwilliger uit onze gemeente echt een podium verdient. Wie staat er altijd voor uw club klaar. Wie is er dag en nacht op de vereniging? Zonder wie kan uw buurtvereniging echt niet draaien? Laat het weten. Ook dat formulier is op de site te vinden.

Uit alle genomineerden wordt door het college, op advies van de commissie sportprestatie en vrijwilliger, een selectie gemaakt voor de huldiging op 3 januari.