In De Neije Krant van 31 oktober en 7 november is een ondernemersquiz te vinden. Op een volledige pagina staan logo’s, een rebus en anagrammen van ondernemers uit onze gemeente.

Los deze prijsvragen op en maak kans op 1 van de 8 beschikbare cadeaubonnen a 25,00 euro. Inzenden van de oplossingen kan tot donderdag 16 november.

Winnaars

Deze ondernemersquiz is een van de acties die De Neije Krant organiseert in het kader van de Dag van de Ondernemer. Deze nationale dag wordt op vrijdag 17 november voor de 2e keer georganiseerd. Daarom is er die dag van 12.00 uur tot 16.00 uur ook een speciale radio-uitzending bij de Lokale Omroep Mill. Tijdens die uitzending worden de winnaars van deze ondernemersquiz bekend gemaakt. Maar ook zal bekend worden welke ondernemer de Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert 2017 wint. Wethouder Jos van den Boogaart gaat hiervoor die middag op pad en zal de betreffende ondernemer verrassen met deze prijs. Ook dat is dan live op de radio te volgen.

De Neije Krant

De Neije Krant verschijnt elke week in een oplage van 6000 exemplaren in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. De digitale versie is ook te vinden op www.deneijekrant.nl.

Actie

De ondernemersquiz en ondernemersprijs 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Mill en Sint Hubert, Ondernemers Collectief Mill, Horecavereniging Mill en Sint Hubert, Ontdek Mill, Lokale Omroep Mill en De Neije Krant - inmill.nl.