In 1960 hebben zij elkaar leren kennen in Odiliapeel. Daar kwam Paul op dansles, waar Annie en ’n andere zus ook waren, omdat er te weinig jongens op les zaten, mochten zij gratis meedoen.

Je mocht daar niet steeds met dezelfde partner dansen, maar steeds als ze moesten ruilen, zochten zij elkaar weer op. Het werd bij hen liefde op het eerste gezicht, en zo kregen zij verkering.

Na zeven jaar kregen zij een huis in Mill en trouwden in 1967. Daar wonen zij nog steeds. Ze kregen drie zonen, later drie schoondochters en zes kleinkinderen waar ze erg blij mee zijn.

Paul heeft 42jaar bij Philips in Nijmegen gewerkt, en mocht met zijn 60e jaar met pensioen, maar heeft daarna niet stil gezeten. Hij zat voorheen al jarenlang bij tal van verenigingen en besturen en zit nu nog steeds in het vrijwilligerswerk, o.a. Scouting, St. Samenlevingsopbouw, Regionale Raad voor de Jeugdservice, het JAC, St. Carnaval, Lokactieraad van de Willibrordusparochie. Na zijn pensionering kwam daar St. Myllesweerd bij, waar hij eerst als bestuurslid, en nu nog samen met Annie samen vrijwilligerswerk doet en onlangs is daar St. Acaciahof met de Mariakapel bijgekomen. Verder is hij nogal eens te vinden in Cuijk, bij Design Parket, de vloerenzaak van zijn zoon.

Ook Annie is een bezige bij in het Millse, zo zit zij al jaren bij de avondwakegroep, en is actief geweest bij de St. Carnaval en bij het Senioren Hobby Centrum, en was jarenlang penningmeester voor Scouting Mill.

Samen fietsen en wandelen zij met regelmaat in het Millse maar ook elders in het land. Ook hebben zij in Duitsland en Oostenrijk langs vele rivieren gefietst. Daarnaast waren zij samen vele jaren actief lid van muziekkapel de Kneut.

Zij zijn blij dat zij dit gouden feest mogen vieren in goede gezondheid, en hopen nog lang samen te kunnen zijn. Liefde is het sterke punt dat hen bij elkaar houdt. Daar zijn zij dankbaar voor.

Daarom beginnen zij hun huwelijksdag op donderdag 9 november om 13.30 uur met een Heilige Mis, om daarna met familie en vrienden en verdere genodigden nog een mooi feest te gaan maken.