Gemeenschapshuis De Jachthoorn in Sint Hubert is een thuisplaats voor veel (sport)verenigingen, clubs en groeperingen en is een prachtige locatie voor eenmalige of terugkerende activiteiten.

Het gemeenschapshuis stimuleert het organiseren van activiteiten in en voor de Sint Hubertse gemeenschap om de sociale relatie tussen de mensen in onze gemeenschap nog meer te versterken.

Voor een relatief laag huurbedrag worden ruimtes in het gemeenschapshuis beschikbaar gesteld voor activiteiten en vergaderingen van (sport)verenigingen, clubs en/of groeperingen, ook voor incidenteel gebruik! En ook mensen die niet verbonden aan een vereniging zijn kunnen ruimtes huren in het gemeenschapshuis. De gymzaal is bij uitstek geschikt voor een actieve activiteit. Zoals eens een avondje zaalvoetballen met wat vrienden, een sport- en bewegingsactiviteiten met uw buurtschap of familie, of bijvoorbeeld voor een kinderactiviteit.

U kunt bij de beheerders vragen naar de mogelijkheden van De Jachthoorn. De tarieven voor het huren van een vergaderruimte of gymzaal zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en zijn terug te vinden op de website. Maar ook als startpunt of tussenstop van bijvoorbeeld wandeling kunt u tijdens openingstijden natuurlijk binnenlopen. De koffie staat klaar!

Bestuur, beheerders en vrijwilligers gemeenschapshuis De Jachthoorn

www.gemeenschapshuisdejachthoorn.nl