Musicalgroep DèDieDèDoen uit Sint Hubert heeft op 6 en 7 oktober jl. haar tiende uitvoering op de planken gebracht.

Inmiddels worden alweer de voorbereidingen getroffen voor de volgende jaarlijkse uitvoering, welke in een weekend in of rond oktober 2018 plaatsvindt.

Voor deze uitvoering zoeken we nieuwe spelende leden en zangers vanaf 16 jaar (m/v). Repetities zijn op woensdagavond van half 9 tot kwart over 10 en lopen van circa februari tot de zomervakantie. Na de zomervakantie tot aan de uitvoering (in of rond oktober) repeteren we twee keer per week: op woensdagavond repeteren we het hele stuk (toneel+zang) en op zondagochtend is het zangrepetitie.

Wij zijn op zoek naar nieuwe leden die graag willen toneelspelen en zingen. Wil je niet zingen? Geen probleem, dan laat je de zang aan anderen over.

Daarnaast zoeken wij mensen die ons in de zang willen versterken. Indien je alleen in koorzang wilt meedoen, is het aantal repetities aanmerkelijk minder: vóór de zomervakantie hebben we 3 zangrepetities op woensdagavond; na de zomervakantie repeteren we tot aan de uitvoering elke zondagochtend van half 11 tot 12 uur; daarnaast is het wenselijk om na de zomervakantie zoveel mogelijk op woensdagavond aanwezig te zijn, zodat je weet hoe de zang in het stuk past.

Belangstelling?

Stuur dan, liefst zo spoedig mogelijk, een vrijblijvende e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel de voorzitter Jos Verbruggen (06-23379203).