Wij zijn een leuke en gezellige toneelvereniging in Wilbertoord met een passie voor onze hobby. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze groep en gezamenlijk te zorgen voor een leuke avond voor onszelf en het publiek?

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om tijdens onze voorstellingen de grime te verzorgen. Ook zal je de grime voor de pronkzittingen gaan verzorgen, wat wij al jaren met veel plezier doen.

Wij bieden jou een gratis cursus grimeren aan. Interesse? Neem dan contact met ons op door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen dan elkaars wensen bespreken en je meer informatie geven. Wil je deze leuke uitdaging aangaan, dan kun je tijdens de komende pronkzittingen al met ons meekijken.

Tevens zijn wij altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om toneel te spelen of op een andere manier bij te dragen aan onze voorstellingen, zoals de verzorging van het licht en geluid. Ervaring is geen pré, met enthousiasme en plezier kunnen we allemaal nieuwe dingen leren. Het eerste jaar lidmaatschap is bij onze vereniging gratis, dus je kunt vrijblijvend een jaartje kijken of het iets voor je is.