Sinterklaas is weer naar het warme Spanje. Hier is het buiten koud en gaan we het binnen warm en gezellig maken. Coppens Warenhuis in Volkel biedt hiervoor alle ingrediënten.

Bezoek de sfeervolle kerstshow waar je veel ideeën kunt op doen. Alle kerstkleuren en kerstverlichting voor binnen en buiten zijn aanwezig. De kerstshow bevindt zich op de eerste etage van het grote warenhuis. Hier vind je ook meubels en verlichting volgens de laatste trends en voor elke portemonnee. Haal zelf sfeer en gezelligheid in huis. Coppens heeft een groot aanbod woonaccessoires om je interieur te stijlen zoals jij dat wilt.

Nieuw bij Coppens Warenhuis is dat er gordijnen op maat verkocht worden. Hiervoor kun je terecht op de afdeling vloeren.

Traditioneel gaan we met kerst lekker eten en spelletjes doen. Alle benodigdheden om te koken en de tafel mooi te dekken vind je bij Coppens. Zo ook een groot assortiment gezelschapspellen om de avond met familie of vrienden gezellig door te brengen. Medewerkers van Coppens staan klaar om je te adviseren op alle afdelingen.

Tijdens de koopzondag op 10 december is de vuurwerkshowroom ook open. Hier kun je de dummies of modellen zien en filmpjes van de verschillende cakes. Als je advies wilt of vragen hebt over de verschillende pakketten is er iemand aanwezig die je er alles over kan vertellen. Het is slim om je bestelling ter plekke online te doen, je profiteert dan van verschillende voorverkoop-acties.

In de seizoen hal wordt komend weekend de nieuwe collectie carnaval 2018 gepresenteerd. Nog niet iedereen is er mee bezig maar over 9 weken is het al carnaval. Groepen die nu bestellen weten zeker dat het betreffende kostuum in alle maten geleverd kan worden en met een mooie groepskorting.

Zondag 10 december is Coppens Warenhuis extra open van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en de koffie staat klaar. Je bent van harte welkom bij Coppens Warenhuis aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel. Zie ook www.coppenswarenhuis.nl.