Instra BV in Zeeland gaat binnenkort verhuizen. Vanaf 2 januari 2018 zijn zij te vinden aan het Jagersveld op bedrijventerrein Hoogveld in Uden.

“Op deze nieuwe locatie hebben we weer meer dan voldoende mogelijkheden om in te spelen op alle uitdagingen die ons te wachten staan,” vertelt bedrijfsleider Frank van der Cruysen uit Mill. “Onze focus op kwaliteit, innovatie en een persoonlijk advies staan hierin voorop. Maar dankzij de extra ruimte kunnen we ook weer gaan uitbreiden op onze capaciteit, zodat de flexibiliteit en snelheid waarin projecten verwerkt worden nog verder zal toenemen. Voor deze uitbreiding zijn er diverse vacatures te vinden op onze website.”

Over Instra

“Wij zijn top-3 speler in Nederland en leveren en monteren bedrijfswageninrichtingen voor onder andere installatiebedrijven, nutsbedrijven, mechanisatiebedrijven en uitvaartzorg.” Het team bestaat uit 25 medewerkers. “Allemaal vakmensen met passie voor het vak en dit team gaan we nu na de verhuizing dus uitbreiden.”

Variatie

De projecten variëren van monteren laadruimtebescherming als antislipvloer, zijwanden en deurpanelen tot aan projecten waar onze monteurs zo’n 150 uur aan besteden om ieder detail naar wens van de klant te krijgen. Denk bij dergelijke projecten aan maatwerk producten in combinatie met elektra voorziening, standverwarming, signalering, kasten en ga zo maar door.” Frank benadrukt dat bij alle projecten, groot of klein kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Extra

Door de tijd heen is Instra allerlei extra services gaan aanbieden. “Dat omdat er veel vraag naar was. Indien gewenst kunnen we een bedrijfsauto turnkey opleveren, inclusief navigatiesysteem en belettering.”

Rouwvervoer

Ook heeft men meerdere specialismes gekregen door de jaren heen. “Eén ervan is rouwvervoerinrichtingen. De uitvaartbranche bedienen we al zo’n 20 jaar. Maar een nieuw concept hebben we in 2010 op de markt geïntroduceerd. Door onze expertise in deze branche en kennis van bedrijfswagens zijn wij inmiddels top-3 speler in de Benelux.”

Meedenken

Verder onderscheidt Instra in Zeeland zich op de markt door de wijze waarin zij meedenken met de klant. “We nemen de tijd om alle wensen van de klant op een rijtje te zetten. Deze vertalen we in een 3D weergave, zodat de klant een beeld krijgt bij de uitvoering. Dankzij deze werkwijze worden we vaak benaderd voor zeer specialistische projecten.” Vaak gaat het dan om projecten die collega bedrijven niet zo snel op durven te pakken, maar die juist perfect bij Instra passen. “Niets is ons te gek, wij zien juist mogelijkheden.”

Groei

De laatste jaren is Instra enorm aan het groeien. “Er blijft inderdaad heel veel werk op ons afkomen. Enkele klanten van ons hebben een wagenpark van zo’n 2.000 voertuigen die wij mogen inrichten. Daarvan hebben wij er dus enkele honderden per jaar onderhanden voor de inbouw.” Door een goede naam op te bouwen blijft het klantenbestand groeien. Frank: “Veel klanten kennen de werkwijze van onze medewerkers. Dat is kiezen voor de beste oplossing, niet voor de makkelijkste.”

Meer

Meer weten of zien welke vacatures er zijn? Check de website www.instra.nl of Facebookpagina.

Adres Instra vanaf 2018:
Jagersveld 2
5405 BW Uden