Coppens Warenhuis is van alle markten thuis. De kerstafdeling staat nog opgebouwd op de eerste etage van het warenhuis. Alle kerstartikelen worden deze week verkocht met 25% korting.

De carnaval is al opgebouwd, 2 hallen zijn tot de nok gevuld met een grote nieuwe collectie kleding en accessoires.

Nu op naar de jaarwisseling 2017-2018

Coppens is blij met het besluit dat compound vuurwerk nu legaal is in Nederland en heeft daarom een supermooie collectie samen kunnen stellen. Dat cakes met elkaar verbonden mogen worden levert een aantal fantastische nieuwe producten op. Vuurwerk zoals een cakebox is al vooraf doorgelont. Je hoeft er zelf niet veel meer aan te doen. De cakebox heeft maar 1 lont. Deze dient aangestoken te worden op een goed geschikte plek, dan is het kijken en genieten. Met compound vuurwerk haal je een mooi spektakel in huis om van de jaarwisseling een super feest te maken. 1 Keer aansteken is echt genoeg voor een complete vuurwerkshow. Compound vuurwerk is bijzonder geschikt voor groepen mensen die samen naar een spetterende vuurwerkshow willen kijken.

In de webshop vuurwerkkopencoppens.nl kan vuurwerk eenvoudig online besteld worden. Je kunt dan meteen een afspraak maken wanneer je het vuurwerk af wil halen. Bestellen in de showroom bij Coppens Warenhuis is natuurlijk ook mogelijk. Hier staan nu de dummies opgesteld zodat je kunt zien hoe de verpakking van het vuurwerk er uit ziet. Op de laatste verkoopdagen kun je het vuurwerk meteen meenemen. Dit is op 28, 29 en 30 december. Op oudejaarsdag 31 december mag landelijk geen vuurwerk verkocht worden.

Profiteer in het warenhuis tevens van 25% korting op alle kerstartikelen, een kopje koffie en parkeren zijn altijd gratis.

Graag eerst tot ziens in de vuurwerkshowroom van Coppens Warenhuis en voor daarna een fijne jaarwisseling!