Al lijkt het wat stil te worden rondom Stichting de Ladder Mill. Niets is minder waar. Na een korte adempauze dit jaar, staan wij weer in de startblokken om in 2018 te klimmen op onze Ladder.

Er zal weer hard worden gewerkt aan participatie met de omgeving, samenwerking met scholen en er is zelfs uitbreiding binnen ons ‘gezin’.

Na een jaar van logeren, proeven en beleven op onze Ladder, heeft Linda besloten dat ze graag bij ons op kamers komt wonen. Linda heeft haar plekje bij ons al gevonden en we zijn dan ook erg blij dat zij miv 1 januari 2018 definitief haar intrek bij ons zal nemen. Ook Linda zal enkele dagen elders naar dagbesteding gaan en ook naar Florian, de dagbesteding van Stichting de Ladder. Zij zal samen met ons deelnemen aan activiteiten en ons dorp mee verkennen. Wij komen U wellicht weer tegen in Mill. Wij willen Linda en haar ouders een mooie start wensen van 2018 op Onze Ladder en heten hen welkom in ons team.

Stichting “de Ladder Mill” is ontstaan vanuit het enthousiasme van 2 ouderparen. De doelstelling van de stichting is het bieden van een stabiele, kleinschalige woonvorm en dagbesteding voor een groep van 8 jongeren met een verstandelijke beperking die een voortdurende (intensieve) begeleiding en verzorging nodig hebben.

“De Ladder” staat voor onze visie: met de juiste hulp en door samenwerking kunnen we stabiel en evenwichtig stijgen tot de juiste hoogte. We kunnen tezamen zorgen voor een goede balans, stabiliteit en een transparante leefomgeving. De hoogte van klimmen is niet van belang, als wel het zorgen van een goede balans op de juiste trede door het steeds weer participeren op de mogelijkheden van het moment.

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen: Stichting de Ladder Mill / www.stichtingdeladder.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..